Înscrieri și taxe

Anul școlar 2023 - 2024

GRĂDINIȚĂ

 

Program 8:00 – 13:30

4100 euro / an școlar

Program 8:00 – 18:00

4500 euro / an școlar

 

ȘCOALĂ PRIMARĂ

 

Program 8:00 – 17:30

Clasa pregatitoare:

6200 euro / an școlar

Clasele I -IV:

6500 euro / an scolar

 

ȘCOALĂ GIMNAZIALĂ

 

Program 8:00 – 17:30

Clasele V -VIII:
6900 euro / an școlar

 

 

 

(*) Pe baza rezultatelor excepționale la învățătură, acordăm gratuit unui copil o bursă per clasă

Grădiniță

Hai să ne jucăm!

MISIUNE

În grădinița noastră formăm personalități autonome, creative, independente,  în spiritul valorilor și standardelor sociale și morale europene.

VALORI

Diversitate, multiculturalitate, dragoste pentru copii, înțelegere, responsabilitate, încredere.

VIZIUNE

Formarea personalității complexe a preșcolarilor, asigurându-le un parcurs școlar viitor de succes.

În gradinița noastră, procesul instructiv-educativ se desfașoară respectând cerințele noului Curriculum pentru Învatamantul Preşcolar.

Procesul instructiv-educativ pune accent pe dezvoltarea cognitivă și emoțională a copilului, în armonie cu mediul care îi oferă condiții corespunzătoare de nutriție, igienă și sănătate. Ținem cont mereu de dezvoltarea și individualitatea fiecăruia.

O importanță deosebită o acordăm educației fizice, implementând programe sportive adaptate fiecărui nivel de vârstă.

Resurse importante se alocă nutriției: bucătărie proprie, meniu zilnic preparat cu produse proaspete și de foarte bună calitate, pâine preparată în cuptoare proprii. Copiii sunt învățați să prepare și să consume hrană sănătoasă. Ținem cont întotdeauna de piramida alimentară și de nevoile lor de vârstă.

În grădinița noastră, pregătirea cât mai bună a copilului pentru școală și pentru viață, în perioada copilăriei timpurii, este deosebit de importantă. De aceea acordăm o atenție sporită dezvoltării sale din toate punctele de vedere.

Activitatea esențială a copilului mic este jocul. Copilul învață prin imitare, explorare și experiențe, iar jocul îi permite practicarea acestora într-o modalitate naturală și în același timp atractivă, ținând vie curiozitatea și dorința acestuia de cunoaștere.

Școala primară

Hai să învățăm!

MISIUNE

Formarea elevilor ca personalități autonome, creative, oferindu-le atenție și înțelegere.

VALORI

Onestitatea, încrederea, dragostea față de copii si dorința continuă de dezvoltare, în ritmul societății.

VIZIUNE

La Happy Children Academy, fiecare copil este important!

Școala noastră își concentrează eforturile educaționale în sensul formării elevilor săi ca absolvenți de succes, capabili să se integreze social, să ducă o viață de calitate.

Școala Happy Children Academy își desfășoară activitatea pornind de la Curriculum-ul Școlar Românesc cu o extensie de activități extracurriculare și conținuturi din Curriculum-ul Britanic.

Limba engleză este predată intensiv și este văzută ca sistem de comunicare și mijloc de cunoaștere a lumii. Școala noastră susține promovarea examenelor Cambridge (YLE, KET, PET, FCE), fiind partener al British Council.

Orele de studiu individual în clasă / acasă funcționează ca o disciplină intelectuală având rolul dezvoltării deprinderilor de a studia, de a culege informații, de a aprofunda materia studiată la orele de curs, dar și de a stimula inițiativa, independența și responsabilitatea elevilor.

Abordarea temelor se face într-o manieră modernă, utilizând tehnici de predare creative, inovatoare, interactive, centrate pe elev, cu ajutorul unor materiale și mijloace didactice la standarde specifice.

Activitățile de recuperare – ameliorare, consolidare și dezvoltare (teme) se efectuează în timpul programului.

Evaluarea se realizează prin acordarea calificativelor pentru ciclul primar / notelor pentru ciclul gimnazial, raport scris de evaluare semestrial, raport scris de evaluare anual.

Diplomele și certificatele școlare eliberate de Happy Children Academy au valoare recunoscută de Ministerul Educației Naționale.

Programele școlare în vigoare pot fi studiate accesând unul dintre link-urile următoare: http://www.edu.ro/ sau http://www.ise.ro/

Acordăm o atenție deosebită relației școală-familie deoarece eficiența acestei echipe are ca rezultat parcursul ascendent al elevului. În cadrul întâlnirilor (ședințe cu părinții, consultații, ateliere și workshop-uri, lecții deschise, asistențe) se abordează subiecte privind dezvoltarea individuală a copilului, progresul școlar, nivelul formării competențelor, identificându-se cauze, efecte și modalități de abordare.

Școala gimnazială

Hai să ne dezvoltăm!

MISIUNE

Formarea elevilor ca personalități autonome, creative, oferindu-le atenție și înțelegere.

VALORI

Onestitatea, încrederea, dragostea față de copii si dorința continuă de dezvoltare, în ritmul societății.

VIZIUNE

La Happy Children Academy, fiecare copil este important!

Școala noastră își concentrează eforturile educaționale în sensul formării elevilor săi ca absolvenți de succes, capabili să se integreze social, să ducă o viață de calitate.

Școala gimnazială a luat naștere din nevoia existenței unui program instructiv-educativ de calitate.

Acordăm o mare importanță programului suplimentar de pregătire la disciplinele la care se susțin Evaluările Naționale.

Ne preocupă performanța olimpică la limba și literatura română, matematică, limba engleză, fizică, chimie și biologie. Rezultatele obținute în primul an sunt o dovadă certă.

Cursurile de limba engleză sunt susținute în mod intensiv,  de către profesori specializați.

Programele de educație individualizată pentru fiecare elev, dezvoltarea personală pentru fiecare nivel de studiu, consilierea școlară și vocațională pentru clasa a VIII-a sunt doar câteva dintre activitățile desfășurate în cadrul școlii. La acestea se adaugă și o gamă largă de activități extracurriculare.

Succesul actului educațional este asigurat printr-un proces de învățare centrat pe elev. Folosim strategii didactice interactive, într-un mediu prietenos, cu ajutorul cadrelor didactice calificate, special formate pentru a susține un act didactic performant.

Evaluarea, ca parte integrantă a sistemului de învățământ, se realizează conform normelor și metodologiilor MEN. Suplimentar, folosim  și alte metode moderne: proiect, portofoliu, observație individuală prin rapoartele semestriale de evaluare, testele inițiale și finale și portofoliul elevului.

La școala gimnazială Happy Children Academy, aprecierea și premierea elevilor se face prin evidențierea în cadrul întâlnirilor specifice. Elevilor le acordăm atât recompense, medalii, trofee și diplome în cadrul unor festivități speciale, cât și titlul: ”Elevul lunii”. Cu aceste ocazii, părinții primesc din partea instituției scrisori de felicitare.

Acordăm o atenție deosebită relației școală-familie. Eficiența acestei echipe are ca rezultat parcursul ascendent al elevului. În cadrul întâlnirilor (ședințe cu părinții, consultații, ateliere și workshop-uri, lecții deschise, asistențe) se abordează subiecte privind dezvoltarea individuală a copilului, progresul școlar, nivelul formării competențelor, identificându-se cauze, efecte și modalități de abordare.

Curriculum

Arii curriculare

Limbă și comunicare

Construirea profilului absolventului de gimnaziu prin comunicare, sensibilizare și exprimare culturală, îndrumându-l spre o dezvoltare personală armonioasă, adecvată contextului social.

Matematică și științele naturii

Matematica este un domeniu de creație bazat pe gândire logică și inovatoare. Acest domeniu îl va ajuta pe elev să exploreze și să înțeleagă lumea înconjurătoare.

Limba engleză

Abilitatea de a învăța limba engleză intensiv –  având la baza metodologia Cambridge.

Om și societate

Domeniul își propune dezvoltarea gândirii critice a elevilor, construirea unui punct de vedere argumentat, formarea ca persoane capabile să valorizeze propria cultură și să aprecieze pozitiv diferite alte culturi, abilitatea de a transforma ideile în acțiune.

Tehnologii

Formarea abilităților practice pentru realizarea unui produs de calitate.
Crearea contextelor care favorizează formarea de atitudini responsabile față de sănătate, mediu, utilizând noile tehnologii de informare și comunicare.

Arte

Acest domeniu ajută la formarea personalității elevului trezind interesul pentru artă și cultură, contribuind la formarea gustului muzical și stimulând simțul estetic, imaginația și creativitatea, dezvoltând siguranța de sine, autodisciplina, concentrarea și relaționarea pozitivă cu ceilalți. Abordările artistice în viata tinerilor reprezintă momente de satisfacție personală, de îmbogățire spirituală sau comuniune.

Educație fizică, sport și sănătate

Activitățile influențează dezvoltarea fizică armonioasă a elevilor, formează deprinderi motrice, dezvoltă capacitatea de efort și favorizează integrarea în mediul natural și social.

 

 

Consiliere și orientare

Dezvoltă personalitatea elevului prin autocunoaștere, cultivarea stării de bine și consolidarea încrederii în sine a elevilor, ca persoane unice și valoroase, care își cunosc potențialul individual, interacționează armonios cu ceilalți, învață cu eficacitate și iau decizii școlare, personale, de cariera și stil de viață sănătos.

Programe Extra Curriculare

Tinerii muzicieni

Activitățile din cadrul acestor cluburi dezvoltă și aprofundează calitățile muzicale ale elevilor. Au rolul de a pregăti viitoarele talente. Cluburi: Relaxare prin muzică, Pian, Canto

Clubul de matematică și științe

Aprofundează și dezvoltă informațiile obținute în cadrul activităților de învățare propriu-zisă pentru performanță în domeniu. Cluburi: Excelență în matematică, Șah, Academia de Robotică, Fun Science.

Sport după școală

Ajută la formarea unui stil de viață sănătos al elevului, la dezvoltarea fizică armonioasă la menținerea sănătății și favorizează integrarea în mediul natural și social. Cluburi: Fotbal, Înot, Tenis, Aikido.

Artă & Design

Dezvoltă simțul creativ și estetic, frumosul și ajută la formarea personalității elevului. Cluburi: Dezvoltare personală prin arta, Teatru, Pictură, Desen în creion, Leadership, Public Speaking și Handmade for you.

Politica de antidiscriminare

Happy Children Academy nu discriminează pe baza criteriilor de vârstă, avere, convingeri politice, naționalitate, rasă, sex, religie, orientare sexuală. Discriminarea este o acțiune care presupune un tratament diferit, nedrept față de persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Există mai multe forme de comportamente discriminatorii, dar toate au comun faptul că implică o anumită formă de excludere sau de respingere. În România, următoarele legi antidiscriminare sunt în vigoare: O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 48/2002 ref O.G. nr. 137/2000, Hotărârea nr. 1.194/2001 CNCD, Hotărârea nr. 1.258/2004 CNCD, Legea nr. 324 / 2006 ref O.G. nr. 137/2000, Legea nr. 27/2004 ref O.G. nr. 77/2003 si O.G. nr. 137/2000, Instrucțiunea CNCD nr. 1 / 2003, O.G. nr. 77/2003 ref O.G. nr. 137/2003.

Burse

Pentru elevii cu rezultate foarte bune

Zi de zi întâlnim în jurul nostru copii cu abilități excepționale, pentru care părinții, oricât de multe eforturi financiare ar face, nu pot asigura ore de limbi străine, activități de dezvoltare personală și studiu individual. Și tu poți schimbă viață unui copil cu posibilități financiare reduse și cu abilități excepționale!

ȘCOALA GIMNAZIALĂ “HAPPY CHILDREN ACADEMY” oferă 10 burse pentru copiii excepționali.

Condițiile de acces la bursă sunt: media de absolvire a clasei terminale să fie: Foarte Bine (ciclul primar)/9,50 (ciclul gimnazial). 

DETALIILE bursei:

  1. Totul este plătit de școală: manuale, auxiliare, ore intensive de limba engleză .
  2. Mesele sunt plătite de școală, la fel și orele de teme (un fel de after school, în care temele se fac cu profesorul de la oră, iar copilul când pleacă acasă nu mai are nici o altă treabă; deci părinții nu mai sunt încurcați că nu știu să-i ajute la lecții 🙂 )
  3. Nu se face diferențiere între cei mai înstăriți financiar și cei mai modești: copiii nu au voie cu telefoanele mobile în școală, respectând uniformă școlii).
  4. În școală vor beneficia de consiliere profesională, iar profesorii le vor urmări aptitudinile; în plus activitățile din scoală urmăresc să le dezvolte spiritul de voluntariat, toleranța, încrederea în sine.
  5. Bursă merge până la sfârșitul terminării ciclului dacă elevul are în continuare calificative/note foarte bune la școală.

CRITERII DE EVALUARE:

  • Etapă I – dosarele depuse vor fi analizate de o comisie a școlii și se va selecta un număr de elevi (în funcție de rezultatele obținute) care se vor prezența la următoarea etapă – 40p
  • Etapă a ÎI-a – test interdisciplinar (limba română – matematică – limba engleză), durata de 120 de minute. Locul și dată desfășurării se vor stabili în funcție de numărul înscrierilor, testul fiind elaborat și evaluat în cadrul Școlii Happy Children Academy de către o comisie numită de directorul unității – 60p

! proba de dosar este eliminatorie
!  bursele se vor acordă în ordinea descrescătoare a punctajului obținut
! anterior etapei a ÎI-a va avea loc o întâlnire a candidaților și a părinților cu conducerea școlii

Alte detalii la 0722 512 577  sau prin email la office@happychildrenacademy.ro

Notă: Selecția burselor se va face de către Comisia Școlii Gimnaziale “Happy Children Academy”.

DOSARUL va conține:

  • Adeverință de elev, eliberată de școala la care acesta a fost înscris și prin care se atestă media FOARTE BINE / 10 la purtare și minim media FOARTE BINE / 9,50.
  • Copie a carnetului de elev.
  • Recomandare din partea învățătorului / profesorului diriginte.
  • Formular de înscriere alăturat.

    Distincții

    O parte din istoria noastră

    În cei 12 ani de la înființare, școala și elevii au primit distincții și premii la concursurile la care au participat.

    Ne mândrim cu…

    Concursurile școlare vizează în mare parte ideea de valorificare a conceptului de competiție, de performanță a elevilor ce prezintă aptitudini și înclinații spre o anumită materie. Aceste concursuri dezvoltă spiritul competitiv, ajută la învingerea emoțiilor și la dezvoltarea relațiilor sociale.

    Cum în lumea copiilor totul este joc și joacă, acest gen de activități extra-curriculare, pot ajunge a fi o modalitate excelentă și de ce nu, și distractivă de ocupare a timpului liber. Fiecare concurs la care școlarii participă, aduce după el o serie de experiențe și de avantaje.

    Pe lângă cunoștințele pe care copiii le dobândesc pe perioada de pregătire înainte de participare la aceste competiții și pe lângă premiile dobândite, aceștia învață cum să își organizeze timpul, cum să fie răbdători și perseverenți, învață să aprecieze și să se bucure de roadele muncii lor și să își testeze în permanență noțiunile acumulate.

    Cu astfel de elevi ne mândrim și noi, iar rezultatele obținute de ei la concursurile școlare susținute de-a lungul timpului, vin să întărească convingerea că nu sunt numai niște copii ”happy”, ci și unii foarte conștiincioși, isteți, cu spirit competitiv și foarte muncitori.

    Iată câteva din rezultatele deosebite pe care elevii școlii Happy Children Academy le-au obținut:

    2017 - 2018

    Comper Matematică

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Comunicare

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Concursul ”Floarea de cireș” Aikido

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Comunicare

    Patricia Tcacenco

    Premiul I – clasa a V a (100 de puncte)

    Comper Comunicare

    Robert Rolea

    Premiul I – clasa a V a (100 de puncte)

    Comper Comunicare

    Radu Iordache

    Premiul I – clasa a V a (100 de puncte)

    Comper Comunicare

    Maria Vasca-Zamfir

    Premiul I – clasa a IV a (100 de puncte)

    Comper Comunicare

    Rina Nicole Dahan

    Premiul I – clasa I (100 de puncte)

    Comper Matematică

    Mikai Alexander Dabon

    Premiul I – clasa a IV a (100 de puncte)

    Comper Matematică

    Petru Leon

    Premiul I – clasa a IV a (100 de puncte)

    Comper Matematică

    Ana Maria Margean

    Premiul I – clasa a II a (100 de puncte)

    Comper Matematică

    Sofia Maria Iordache

    Premiul I – clasa a II a (100 de puncte)

    OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMANĂ

    Radu Iordache

    Etapa județeană

    OLIMPIADA DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMANĂ

    Patricia Tcacenco

    Etapa județeană

    OLAV

    Patricia Tcacenco

    Etapa județeană

    Radu Iordache

    Patricia Tcacenco

    Etapa județeană

    2016 - 2017

    Comper Matematică

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Comunicare

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Limbă, comunicare și literatură română

    Radu Iordache

    Etapa județeană

    CERTIFICAT DE BRONZE MEMBER

    De la British Council

    Pentru Happy Children Academy

    TROFEU CUPA ROMANIEI

    Federația Română de Aikido Modern

    Limbă, comunicare și literatură română

    Patricia Tcacenco
    Etapa județeană / Profesor Bertina Mitu

    2015 - 2016

    Educație financiară - Banca Transilvania

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Comunicare

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Matematică

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Fii inteligent la matematică

    Pentru Doamna Prof. Bertina Mitu

    Școala Happy Children Academy

    Secrets of Dance

    Școala Happy Children Academy

    Pentru grupul format din: Diaconescu Cărbunescu Doru, Munteanu Ștefan, Diaconescu Cărbunescu Matei, Iordache Radu, Daja Mihai Bogdan, Rolea Robert.

    Profesor: Daniela Rotari (Toderașcu)

    CONCURS GAZETA MATEMATICĂ

    PREMIU DE EXCELENȚĂ

    Ana Maria Margean
    Etapa I (100 de puncte)

    CONCURS GAZETA MATEMATICĂ

    PREMIU DE EXCELENȚĂ

    Darius Dumitrache
    Etapa I (100 de puncte)

    CONCURS GAZETA MATEMATICĂ

    PREMIU DE EXCELENȚĂ

    Patricia Ungureanu
    Etapa I (100 de puncte)

    2014 - 2015

    Cambridge

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Matematică

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Europe Direct

    Pentru Doamna Prof. Alina Iordache

    Școala Happy Children Academy

    Junior Achievement

    Pentru Doamna Prof. Bertina Mitu

    Școala Happy Children Academy

    Lebăda de Cristal

    Pentru Doamna Prof. Daniela Toderașcu (Rotari)

    Școala Happy Children Academy

    SMART CULTURĂ GENERALĂ

    LOCUL 1 – Radu Iordache

    (100 de puncte)

    SMART CULTURĂ GENERALĂ

    LOCUL 1 – Robert Rolea

    (100 de puncte)

    SMART CULTURĂ GENERALĂ

    LOCUL 1 – Patricia Tcacenco

    (100 de puncte)

    2013 - 2014

    Comper Matematică

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Comper Comunicare

    Pentru Școala Happy Children Academy

    Micul ecologist

    Pentru Doamna Prof. Bertina Mitu

    Grădinița Happy Children Academy

    Junior Achievement

    Pentru Doamna Prof. Bertina Mitu

    Școala Happy Children Academy

    SMART LIMBA ENGLEZA

    LOCUL 1 – Radu Iordache

    (100 de puncte)

    Utilizăm cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi.