Uncategorized

Rămas bun 2023!

Rămas bun 2023!

2023 an cu însemnătate. 2023 un an excepțional, cu de toate, dar….., căci întotdeauna un “dar” este binevenit, a trecut prea repede…..cât am clipit.

Aici intervine percepția și nu realitatea. El a trecut ca fiecare an. Timpul este același, doar că percepția noastră este schimbată. În aceste vremuri, la foc automat, viteza este cea care domină percepția noastră, de unde și expresiile “trece timpul prea repede”, “timpul s-a comprimat”, “nu mai am timp”.

“Am tot timpul din lume”…… îmi place tare mult să spun această expresie și acest an mi-a demonstrat acest lucru, făcându-mă să și simt cu toată ființa mea. Experimentând pe propria-mi piele, pot scrie și spune tare și răspicat: chiar se poate să avem tot timpul din lume.

 Așa cum în anul 2023 am avut timp de toți și de toate: am crescut, dezvoltat și reparat relații; am fost mamă, colegă, soră, fiică, verișoară, nepoată, vecină, parteneră, matușă, prietenă, amică, femeie, spectator, observator, elevă, profesor, coordonator, inițiator, am învățat mult…… și încă nu am terminat de învățat; mi-am îndeplinit obiectivele stabilite pentru acest an; m-am bucurat, am fost tristă, am plâns, am râs, mi-a fost frică, am avut curaj, am îndrăznit, am reușit dar am și eșuat, am căutat și am găsit, m-am împăcat, am iertat și m-am iertat, am și m-am acceptat, am îndrăznit introspecții profunde, am descoperit și m-am descoperit, am experimentat blândețea, am apreciat și am înțeles detașarea în manifestare ….toate într-un singur an…. și DA…… am avut timp, suficient timp.

Anul acesta am înțeles că nu sunt perfectă, dar sunt perfecționistă și cu asta m-am împăcat cu vorbele care îmi răsunau intuitiv in minte de ani de zile, fără să le fi citit sau auzit: “ Nu sunt perfectă, dar sunt prezentă”. Și ca să încep anul 2024   într-o notă pozitiva, voi reformula, de data aceasta scris și rostit, cu asumare și recunostință: “ SUNT IMPERFECTĂ DAR PREZENTĂ.”

2023 – Un an al conștientizărilor; “Anul întoarcerii acasă”…… și de aici, așezată și observatoare, cu blândețe, curiozitate, armonie și recunostință primesc anul 2024 cu toate ale lui.

Bun venit 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *